Kind & Natuur tweedaagse 27 en 28 september

Locatie

Soesterberg

De groene speelleeromgeving
De pedagogische waarde van natuur - wat is dat eigenlijk, hoe herken je het, en hoe kun je daar in je eigen praktijk handen en voeten aan geven? Deze vragen staan centraal tijdens de Kind & Natuur tweedaagse. We zoomen in op de groene speelleeromgeving en de mogelijkheden voor basisonderwijs en kinderopvang. Lees meer over de Kind & Natuur tweedaagse.

Voor wie
Voor leerkrachten, pedagogisch medewerkers, docenten, directies, schoolleiders, beleidsmedewerkers, natuurgidsen/educatief medewerkers, onderzoekers, ontwerpers.

Datum en locatie
De Kind & Natuur tweedaagse 2018 vindt plaats op 27 en 28 september in conferentiehotel Kontakt der Kontinenten in Soesterberg. Een deel van het programma vindt uiteraard buiten plaats! De mooie en groene omgeving vormt het decor voor verschillende natuurwandelingen. De excursies vinden plaats naar groene locaties in de regio. 

Kontakt der Kontinenten
Amersfoortsestraat 20
3769 AS Soesterberg

Organisatie
De Kind & Natuur tweedaagse wordt georganiseerd door IVN in samenwerking met het lectoraat Natuur en Ontwikkeling Kind. Deze Kind & Natuur tweedaagse is de tiende editie van de jaarlijkse IVN-conferentie Kind & Natuur, een uniek jubileum.