Netwerkmiddag JLE Noord-Holland: Hoe maak je impact met voedseleducatie?

Locatie

Haarlem

NETWERKMIDDAG: Hoe maak je impact met voedseleducatie? 

Op donderdagmiddag 11 oktober a.s. organiseert Jong Leren Eten Noord Holland een provinciale Netwerkmiddag in het groen, voor álle betrokkenen bij voedseleducatie in Noord-Holland. 
 
Babette Porcelijn, schrijfster van het boek ‘De verborgen impact‘ neemt je mee in de impact die we als consument kunnen maken met onze voedselkeuzes. Zie ook haar Impact top 10 en kijk alvast wat jouw impact is.

Daarna is er aandacht voor ervaringsgerichte educatie. Je komt in contact met nieuwe mensen; voedselproducenten & educatieboeren, tuinders en koks, docenten en actieve jongeren. De nieuwste tools worden getoond die van nut kunnen zijn bij het stimuleren van meer voedseleducatie en laten professionals hun best practice pitchen.

De locatie is het Haarlemmer Kweekcafe; de plek voor innovators, makers en inspirators op het gebied van voedsel, natuur, innovatie en design. We beginnen uiteraard weer met een (h)eerlijke lunch.

Kom langs en denk mee hoe de Noord-Hollandse generatie gezond en duurzaam kan opgroeien! Blok deze middag vast in je agenda!