Save the date: inspiratieavond kinderopvang JLE Utrecht

Locatie

Online.

In de kinderjaren wordt de basis gelegd voor het voedingspatroon van later. Jong geleerd is oud gedaan! Jullie kunnen als kinderopvang een grote rol spelen en de ouders en verzorgers helpen. Hoe kun je binnen jouw kinderopvangorganisatie aan de slag met het thema gezonde en duurzame voeding? Hoe zorg je ervoor dat de kinderen gezond eten, lekker buiten zijn én plezier beleven aan dit thema?
 
Neem dan deel aan eerste digitale inspiratieavond voor de kinderopvang in Utrecht op 21 april van 19u30 tot 21:00! 

Programma

We starten plenair en gaan dan digitaal in groepjes uiteen voor een workshop. Het wordt een interactieve avond met ruimte voor uitwisseling van kennis, inspiratie en ideeën over het thema gezonde en duurzame voeding voor bij jou op de kinderopvang. Deelname is gratis!

Aanmelden

Mocht je interesse hebben in deze inspiratieavond zet 21 april alvast in je agenda en meld je aan via de aanmeldlink onderaan deze pagina. Dan houden we je op de hoogte en ontvang je een uitnodiging zodra er meer bekend is. Voel je vrij om deze Save The Date te delen met collega’s die werkzaam zijn in de provincie Utrecht.

Jong Leren Eten Utrecht

Deze inspiratiebijeenkomst wordt georganiseerd vanuit het programma Jong Leren Eten. Jong Leren Eten wil kinderen van 0 – 18 jaar alles leren over eten, zoals herkomst en smaak van voedsel. Het programma wil kinderen meer structureel in aanraking laten komen met informatie en activiteiten over voedsel/voeding. Ze bewustmaken van gezonde, duurzame én lekkere keuzes, zodat ze weten hoe ze gezonde en duurzame keuzes kunnen maken! In en buiten school en kinderopvang.

In Utrecht wordt Jong Leren Eten uitgevoerd door twee makelaars werkzaam bij de GGD regio Utrecht en IVN Natuureducatie. De makelaars verbinden vraag en aanbod en stemmen af tussen de verschillende partijen in de regio.