Webinar Kind naar Gezonder Gewicht

Locatie

Online

Op 22 maart a.s. organiseert Jongeren op Gezond Gewicht (JOGG) van 14.00u tot 15.30u het tweede webinar over deze integrale aanpak gericht op kinderen met overgewicht of obesitas en hun gezin. 

Inhoud webinar

In dit webinar gaat JOGG in op de cruciale rol van centrale zorgverlener (CZV) bij Kind naar Gezonder Gewicht. Deze integrale methodiek geeft handvatten om passende ondersteuning en zorg te bieden aan kinderen en jongeren met overgewicht of obesitas. De CZV is vast aanspreekpunt en coördineert de samenwerking tussen zorg- en wijkprofessionals.

Er is veel ruimte voor praktische verhalen en inzichten. Met deze inschrijving voor deze webinar gaat u akkoord dat uw gegevens worden gebruikt voor de organisatie van deze webinar en voor uitnodigingen voor soortgelijke evenementen in de toekomst. Uw gegevens zullen niet gedeeld worden met derden of worden gebruikt voor commerciële doeleinden. Te zijner tijd ontvangt u nog een mail met alle benodigde informatie om (online) deel te nemen aan het webinar.

Doelgroep

Het webinar is gericht op beleidsadviseurs van gemeenten (jeugd, sociaal domein en gezondheid) en beleidsadviseurs/managers van GGD-en.