JLE Utrecht verzamelt aanbod voedseleducatie Utrecht in handig digitaal portaal

Woensdag, 26 augustus 2020

Tussen 1 en 30 september is het weer mogelijk om de subsidie Lekker naar Buiten aan te vragen. Ben je enthousiast om met voedseleducatie aan de slag te gaan, maar weet je nog niet precies wat en hoe? Wij hebben heel veel mooi aanbod overzichtelijk voor je verzameld op ons splinternieuwe portaal. Ook staat er veel gratis aanbod, zodat je het hele jaar door aan de slag kunt. 
 

In provincie Utrecht is van alles te ontdekken en te leren over gezond en duurzaam voedsel. Veel lokale organisaties bieden educatieve activiteiten aan, zowel voor kinderopvang als scholen. Jong Leren Eten Utrecht heeft dat overzichtelijk voor je verzameld op één plek; www.jonglerenetenutrecht.nl.

Wat zijn de voordelen van het portaal?
Het portaal helpt je om gemakkelijk en snel het aanbod te vinden dat bij jouw organisatie past. Zoek direct op activiteit of aanbieder óf gebruik de handige filters. Zo kun je filteren op gemeente voor al het aanbod bij jou om de hoek. Kun je selecteren op zes verschillende thema’s (boerderijeducatie, koken, lespakket, materialen, moestuinieren en overig) voor al het aanbod van jouw favoriete onderwerp.

Vervolgens kun je sorteren op doelgroep, kosten en activiteiten op school of op locatie. Er is aanbod voor alle leeftijden; ko, bso, po, vo, mbo en so. Heb je gevonden wat je zocht? Dan reserveer je gemakkelijk en snel direct bij de aanbieder.

Is het toch nog lastig om een keuze te maken? Of heb je vragen over hoe je dit aanbod mee kunt nemen in je aanvraag voor de subsidie Lekker naar Buiten? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag!
 

Voor aanbieders van voedseleducatie
Heb jij aanbod op het gebied van voedseleducatie voor kinderen in de leeftijd 0-18 jaar dat een plekje verdient op het portaal? Neem dan contact op met de Jong Leren Eten Makelaars.

Provincie