Alida van der Kloet

Contact Informatie

Organisatie
Telefoonnummer
06-10432824
E-mailadres

Als moeder van 3 jongens zie ik hoe belangrijk het is kennis, ervaring en vaardigheden over gezondheid en duurzaamheid over te brengen en voor te leven aan de nieuwe generatie. Ik voel een enorme drive om ieder kind dit voorbeeld mee te geven, voor hun eigen gezondheid en voor de duurzaamheid van de aarde. Ik ben onder de indruk van de hoeveelheid initiatieven die er zijn op het gebied van natuur, gezondheid en educatie en zet mij graag in om ieder kind hiervan te laten profiteren. Wat ik mooi vind is dat het programma Jong Leren Eten deze thema's aan elkaar verbindt.

Ik werk als Jong Leren Eten makelaar en als Gezonde School adviseur vanuit de GGD regio Utrecht. Door deze combinatie kan ik initiatieven aan elkaar verbinden zodat we samen zoveel mogelijk kinderen leren waar ons eten vandaan komt, wat gezond is voor jezelf en goed is voor aarde. Mijn droom is dat onderwijs over gezondheid en duurzaamheid wordt geïntegreerd binnen ons onderwijssysteem.

Ik werk graag samen en ben ervan overtuigd dat je door verbinding en in aansluiting op elkaar veel kunt bereiken. Elk vanuit zijn eigen kracht en door te kijken wat er wel mogelijk is. Om daar met ieders gedrevenheid samen in de groeien en een beweging te creëren, vind ik een hele mooie uitdaging!

>> Terug naar de hoofdpagina.