Bijeenkomst voor VO-docenten over lesmaterialen moestuinieren

Locatie

Digitaal

Ben jij werkzaam in het Voortgezet Onderwijs en zou je daar ook graag aan de slag gaan met een schoolmoestuin? Ben je daarvoor op zoek naar lesmateriaal en vraag je je af of dat al bestaat? Of ben je al lekker bezig maar zou passend lesmateriaal je werk eenvoudiger maken? Kom dan naar de digitale netwerkbijeenkomst die Jong Leren Eten op woensdag 4 oktober van 16.00 – 17.30 organiseert. 

Vanuit het werkveld is bij Jong Leren Eten de vraag binnengekomen of er lesmateriaal ontwikkeld kan worden voor het voortgezet onderwijs. Maar het voortgezet onderwijs kent veel niveaus en moestuinieren is zowel als onderdeel van een vak, vakoverstijgend of projectmatig in te zetten. Samen met docenten uit het werkveld willen we dus graag onderzoeken aan wat voor lesmateriaal nu echt behoefte is. 

Programma: 

  • Welkom, door Lisa Verbruggen, Jong Leren Eten 
  • Moestuinieren in het V.O, is dat mogelijk? Presentatie praktijkvoorbeelden: VMBO en HAVO/VWO 
  • Korte presentatie resultaten behoeftepeiling lesmateriaal 
  • Brainstorm in breakoutrooms per schooltype 
  • Presentatie brainstorm en hoe nu verder?

Wil jij hier ook bij aanwezig zijn? 

Meld je dan hieronder aan. Ben je die dag verhinderd maar wil je wel graag op de hoogte gehouden worden of heb je nog een vraag of praktijkvoorbeeld dat je met ons wil delen? Dan kun je dat via hetzelfde aanmeldformulier aangeven We hopen veel van jullie deze middag te zien.