Deadline inleveren idee Schoolkantine Challenge (vo, mbo)

schoolkantine Challenge
Locatie

Groningen, Friesland, Flevoland, Overijssel, Gelderland, Noord-Brabant en Zeeland

Ben jij een leerling vo of een student mbo? Doe mee met de Schoolkantine Challenge! Bedenk en bereid dan een lekkere, gezonde en betaalbare snack die in jouw eigen schoolkantine niet mag ontbreken!

Jong Leren Eten organiseert de Schoolkantine Challenge, waarbij leerlingen vo en studenten mbo vanaf 10 oktober 2023 tot en met 16 februari 2024, aan de slag kunnen met het bedenken van een snack of tussendoortje voor de schoolkantine. Zij krijgen hiervoor hulpmiddelen om tot een gezond, lekker en ook realistisch product te komen. Scholen bepalen zelf wanneer zij binnen deze periode aan de slag gaan met het uitwerken van de snack.  

Praktisch - aanmelden

De makelaars uit jouw provincie willen graag weten of je meedoet aan de Challenge. Als dat zo is, dan ontvangen zij graag een mail met daarin de volgende informatie: 

  • De naam van de contactpersoon
  • Het telefoonnummer van de contactpersoon
  • De naam van de school
  • De klas
  • En het aantal deelnemers wat meedoet aan de opdracht

Zodra zij jouw mail hebben ontvangen krijg jij van hen een bericht met het inschrijfformulier waarmee je het definitieve idee kan insturen. Neem contact op met één van de Jong Leren Eten makelaar van je provincie om je idee in te sturen.

>> Naar homepage Schoolkantine Challenge