Inschrijven voor derde editie MBO-Challenge Voedselverspilling: (t/m 15 november)

Locatie

Heel Nederland

Na het grote succes van de voorgaande challenges, start in september de derde editie van de MBO Challenge Voedselverspilling 2021-2022. Tijdens de challenge bedenken studententeams innovatieve oplossingen voor bedrijven en organisaties om voedselverspilling te verminderen. Onderwijsinstellingen en bedrijven of organisaties met een challenge, kunnen zich nu alvast inschrijven. Aanmelden kan tot en met 15 november.

WAT HOUDT DE CHALLENGE IN?

Tot half maart 2022 werken studententeams aan voedselverspillingsvraagstukken van bedrijven en organisaties, en ze denken na over innovaties die bijdragen aan het tegengaan van voedselverspilling. Een deskundige jury beoordeelt de ingediende cases. Genomineerde teams worden uitgenodigd voor de finale. In april 2022 vindt het eindevent plaats waarbij de winnaar bekend wordt gemaakt, de datum wordt nog bepaald. Lees hier verder.

AANMELDEN

Aanmelden kan tot 15 november voor MBO-instellingen en MBO-studententeams via deze link en voor bedrijven/organisaties met een challenge voor de studenten via deze link.

VORIGE EDITIE

De MBO Challenge 2020-2021 is gewonnen door een studententeam van Aeres MBO Almere. Dertig studententeams deden mee aan de vorige editie en zes team waren genomineerd voor de prijs.
Bekijk hier de livestream van de uitreiking en alle video’s. Meer informatie over de vorige editie vindt je hier.

PARTNERS

De MBO Challenge Voedselverspilling wordt mogelijk gemaakt door DOON, Food Praktijkcluster CIV Groen, Clusius College, Groen Kennisnet, Groenpact, Jong Leren Eten, Katapult, Leren voor morgen, NH food, Provincie Noord-Holland, stichting Samen tegen Voedselverspilling en Topsector Agri & Food.