Kok in de klas (digitaal)

Locatie

Heel Nederland

Kok in de klas 2020 gaat digitaal en ook jouw klas kan meedoen. Sterrenchef-kok Dick Middelweerd verzorgt op maandagochtend 5 oktober 2020 een online les waarin hij de kinderen meer leert over smaak, eten en het koksvak. Natuurlijk gaan de kinderen ook zelf aan de slag met een smaakproefje en gaan ze een echt recept bereiden.

Voor wie is de les?

De les kan gegeven worden in de bovenbouw van alle scholen in Nederland. De leerkracht kan de les zelf geven aan de hand van de video van Dick Middelweerd. Hulpouders zijn niet noodzakelijk, maar als de maatregelen het toelaten, kunnen ouders een handje helpen.

Het recept

Het recept dat de leerlingen gaan maken is bedacht door Dick. Het is dus een echt "sterrenrecept", maar wel zodat de leerkracht het met de kinderen kan maken en dat kinderen het ook gemakkelijk zelf kunnen maken.  Voor de les zijn een aantal boodschappen nodig en een leerlingenboekje voor elke leerling.Geef jij les aan groep 6, 7 of 8 en lijkt het jou leuk om mee te doen? Klik hier voor meer informatie of kijk op www.smaaklessen.nl!