Save the date: inspiratiebijeenkomst basisschool - (JLE Utrecht en Noord-Holland)

Locatie

De Groene Afslag, Amersfoortsestraatweg 117, Laren

Voor alle basisscholen in regio Gooi, Vechtstreek en Eemland, organiseren wij voor de tweede keer een inspirerende bijeenkomst. Kom meer te weten over wildplukken, duurzaam voedsel, bijen en insecten, een groen en gezond schoolplein.

Contact met de natuur zorgt voor meer geluk en minder stress. Aandacht besteden aan milieu, natuur, gezonde voeding, zonbescherming en welbevinden is dus belangrijk voor een gezonde ontwikkeling van leerlingen. Daarom organiseren wij een inspirerende bijeenkomst om scholen te informeren over het ruime aanbod van deze belangrijke en leuke thema’s. Had je altijd al meer willen weten over wildplukken, duurzaam voedsel, bijen en insecten, een groen en gezond schoolplein en hoe je bewegend kunt leren in de natuur? Kom dan naar de inspiratiemiddag en ontvang praktische tips voor lessen en excursies.

Praktisch

  • Datum: 11 oktober 2023
  • Tijd: 14.30 – 17.15 uur
  • Locatie: De Groene Afslag, Amersfoortsestraatweg 117, Laren
  • Wie: Voor alle basisschool leerkrachten uit gemeente Baarn, Blaricum, Eemnes, Gooise Meren, Hilversum, Huizen, Laren, Soest en Wijdemeren

Het volledige programma volgt maar reserveer de datum alvast in je agenda! Wij kijken uit naar je komst. Groeten, GGD Gooi en Vechtstreek, Groene Inval, Jong Leren Eten Noord-Holland, Jong Leren Eten Utrecht, Omgevingseducatie, het Spookbos en Stichting Balans.