Training Moestuincoach als Business (13/11 & 18/12 ) - JLE Zuid-Holland, Noord-Holland en Utrecht

Locatie

IVN kantoor, Plantage Middenlaan 2C in Amsterdam

Klinkt leuk hè? Veel moestuincoaches schrikken echter terug voor alle kennis die nodig is om ondernemer te worden. Er is een hoop te regelen, je moet je eigen opdrachten binnen halen en dan ook nog al die administratieve rompslomp. En tóch kan het! ‘

Moestuinjuf’ Charlotte Verhoeve en ‘de Moestuinman’ Simon Eurlings bewijzen dat je een jaarrond werk kunt hebben als moestuincoach en een inkomen. Zij nemen je mee in de wereld van de ondernemer. Hoe jij jouw communicatie inzet richting scholen en je betaalde opdrachten krijgt. Naast hun persoonlijke ervaringen vertellen ze ook wat je moet doen en regelen. 

Van KVK tot pensioen en van marketing & communicatie tot een businessplan. Je gaat tijdens de opleiding direct aan de slag, zodat je een goede start hebt. 

Dus wil jij je ondernemersvaardigheden (verder) ontwikkelen? Wil jij jouw eigen bedrijf als moestuincoach opzetten of ben je al gestart en kun je nieuwe kennis op dit gebied goed gebruiken? Doe dan mee aan de tweedaagse opleiding “moestuincoach als business”. 

De opleiding start op korte termijn zodat jij goed voorbereid aan het nieuwe moestuinseizoen begint. 

Voor wie?

Moestuincoaches uit Noord-Holland, Utrecht en Zuid-Holland 

Data en locatie 

De training Moestuincoach als Business is een tweedaagse training.

  • Lesdag 1: maandag 13 november van 9:30 - 16:00 uur 
  • Lesdag 2: maandag 18 december van 9.30-16.00 uur 

Beide trainingsdagen vinden plaats op het IVN kantoor, Plantage Middenlaan 2C in Amsterdam. 

Kosten 

Deze training inclusief vegetarische lunch op beide trainginsdagen kan dankzij een bijdrage van Jong Leren Eten worden aangeboden voor €147,-. Aanmelden en vragen Aanmelden kan via dit aanmeldformulier. Er is plek voor maximaal 15 deelnemers. Dus schrijf je snel in. 

Voor vragen kun je contact opnemen met makelaar Jong Leren Eten Lisa via l.verbruggen@ivn.nl.