Op voedselavontuur in de provincie Utrecht met LekkerBoer Foodcamps

Dinsdag, 30 juni 2020

Je uitleven samen met jouw vader of moeder tijdens de bootcamp en daarna samen op voedselavontuur! In de stal, de wei, de boomgaard of de groentetuin scharrel je je producten bij elkaar. Vervolgens ga je hiermee aan de slag met een foodtrailer samen met een echte kok. Zelfgemaakt, vers, gezond en lekker. De boer helpt je bij het oogsten en vertelt erover.  Lijkt dit je leuk? Meld je dan aan voor één van de Foodcamps van Lekker Boer in de provincie Utrecht in september en oktober. 

In september en oktober komen de Foodcamps van LekkerBoer ook naar de provincie Utrecht. Op 11 september in Amersfoort, 18 september in de Meern en op 21 oktober in Bunschoten-Spakenburg. Kosten zijn €7.50 p.p. en aanmelden van te voren is gewenst. Meer informatie over de foodcamps, deelnemende boerderijen en aanmelden? Klik hier

Voor wie zijn de Foodcamps?

Foodcamps worden ook georganiseerd voor scholen en kinderopvang. Niet alleen voor basisonderwijs, maar ook voor voortgezet onderwijs en mbo! De subsidie Lekker naar Buiten kan ingezet worden voor de uitvoering van een Foodcamp. Judith de Rijk van LekkerBoer denkt graag met je mee over het opzetten van een Foodcamp voor jouw school óf kinderopvang. 

Meer informatie over LekkerBoer

LekkerBoer wil bijdragen aan een gezonde en duurzame leefstijl. Door kinderen letterlijk in beweging te brengen voor hun eten, op de plek waar het ‘gemaakt’ wordt. Op een boerderij en tuinderij komen alle aspecten van een gezonde en duurzame leefstijl samen. Gezonde voeding, bewegen in de buitenlucht en contact met alles wat leeft op en rond het boerenerf. Bezoek de website van LekkerBoer voor meer informatie.

Provincie