Gezond kantineaanbod bij ROC Rivor wint Gouden Schaal

Studenten van het ROC Rivor in Tiel gingen aan de slag met een gezond kantineaanbod en wonnen daarmee de Gouden Schaal van het Voedingscentrum.

Er is niet veel voor nodig om Roos (20) en Emanuela (22) aan het praten te krijgen over hun succesvolle poging om het aanbod in de schoolkantine van het ROC Rivor in Tiel gezonder te maken. Het was zo succesvol dat ze de Gouden Schaal van het Voedingscentrum kregen uitgereikt. Een jaar na de start kijken ze met gepaste trots terug op wat ze in de projectgroep samen met cateraar Markies en Inventief 180 hebben neergezet.

Zowel Roos als Manuela ronden dit jaar de opleiding Managementassistent af aan het ROC Rivor. Om al tijdens de studie praktijkervaring op te doen, kunnen studenten van het ROC gedurende hun opleiding solliciteren op praktijkopdrachten die in het Praktijklab worden aangeboden. Jetty van Heusden is als docent Office- en managementsupport betrokken bij het project. ‘Er komen zowel interne als externe opdrachten binnen, ook regelmatig over gezonde voeding op een gezonde leefstijl. Die worden vervolgens gefilterd naar leerjaar en uitgezet onder studenten.’ Lees meer >>

Bijlage / Document Grootte
Praktijkverhaal voedingscentrum 2_ Tiel.pdf 539.66 KB