Aan de slag met gezonde en duurzame voeding in uw gemeente!

Woensdag, 26 oktober 2022

Duurzaamheid en gezondheid zijn belangrijke thema’s en de noodzaak om er aandacht aan te besteden wordt steeds groter. Maar hoe zorg je ervoor dat een duurzame visie op voedselgebied ook in praktijk wordt gebracht? Jong Leren Eten Friesland gaat in samenwerking met Greendish aan de slag om gemeentes hierbij te helpen. De focus ligt daarbij op voedseleducatie en voedselbeleid.

Duurzaamheid en gezondheid zijn belangrijke thema's en de noodzaak om er aandacht aan te besteden wordt steeds groter. Maar hoe zorgt u ervoor dat een duurzame visie op voedselgebied ook in praktijk wordt gebracht? Hoe kunt u stappen zetten om voedselbeleid te integreren in bestaand beleid en concrete plannen te maken? Jong Leren Eten Friesland biedt, in samenwerking en Greendish, interactieve trainingen aan om gemeentes hierbij te helpen. De focus ligt daarbij op voedseleducatie en voedselbeleid. Klik hier voor meer informatie.
 

Voor wie?
De training is van grote meerwaarde voor facilitaire managers en medewerkers uit diverse beleidsterreinen zoals onderwijs, natuur & landbouw, sport, gezondheid, duurzaamheid, ruimtelijke ordening en milieu.

Wanneer?
De trainingen kunnen ingepland worden in de periode tussen 25 oktober en 16 december 2022. De geschatte tijd per training is 2 à 3 uur.

Aanmelden
Voor aanmelden en meer informatie kunt u contact opnemen met Agnes Schiphof, makelaar Jong Leren Eten Friesland, via a.schiphof@ivn.nl.

Provincie