Volg Jong Leren Eten Utrecht nu ook op Facebook!

Dinsdag, 18 augustus 2020

Jong Leren Eten Utrecht houd je graag op de hoogte van alles wat er gebeurt op het gebied van voedseleducatie in de provincie. Dat doen we via onze website, nieuwsbrief en vanaf vandaag ook via Facebook.
 

Jong Leren Eten is een programma waarin rijk, provincies, onderwijs en maatschappelijke organisaties samenwerken om kinderen en jongeren meer in aanraking te brengen met kennis en activiteiten over voedsel, zodat ze zelf gezonde én duurzame keuzes kunnen maken. Met onze Facebook pagina bevorderen we de verbinding en uitwisseling tussen relevante spelers en voorzien we jou van informatie over voedseleducatie waar je echt wat mee kunt! We zijn trots op alle mooie dingen die er gebeuren in onze provincie. We laten dat graag zien en gaan er graag met je over in gesprek. Zo versterken we samen met jou de mooie beweging richting duurzame en gezonde voedselkeuzes. Doe je met ons mee? Ga naar de Facebook pagina en sluit je aan bij onze community!

Wat kun je verwachten?
Informatie over bijvoorbeeld de subsidie Lekker naar Buiten, inspiratie voor voedseleducatie-activiteiten, tips over (gratis) lesmateriaal, acties en last but not least een platform voor uitwisseling en verbinding.

Voor wie?
De Facebook pagina is gericht op professionals verbonden aan de kinderopvang, het basisonderwijs, voortgezet onderwijs én MBO. Daarnaast zal er ook veel interessante informatie voorbij komen voor aanbieders van voedseleducatie.

Provincie
Utrecht

Provincie