Maaltijd aan de Maas

Locatie

Rotterdam

De wereldwijde uitdagingen rondom het beschikbaar blijven van voedsel voor iedereen en het aanpakken van de negatieve impact van onze voedselkeuzes kunnen we alleen in gezamenlijkheid oplossen. Tijdens het programma ontmoet je doeners, chefs en andere voedselvrienden en gaan jouw leerlingen aan de slag met het redden van voedsel (yes, Instagram-waardig (h)eerlijk eten, gemaakt van rest-voedsel!). Doe mee met jouw klas of schuif later aan voor de circulaire borrel & tijdens een heerlijk hapje eten aan de Maas. Je gaat naar huis na een vrolijke leerzame dag vol concrete inspiratie, handige contacten en lokale voorbeelden over de voedseltransitie om in te zetten in jouw lessen.

Wat: Maaltijd aan de Maas, van food waste naar food taste.
Waneer: Dinsdag 25 juni 2019
Waar: BlueCity (voormalig Tropicana in Rotterdam)
Voor wie: Docenten, onderwijzers, leerkrachten en onderwijsmanagers

Kijk hier voor meer informatie en aanmelding