JOGG SnoepGroente!

Eten van groente is niet alleen heel gezond, maar ook erg lekker! Veel groentesoorten zijn uitermate geschikt als tussendoortje of snack. Met de themacampagne SnoepGroente! worden kinderen én hun ouders geholpen om dagelijks meer groente te eten. En de slogan SnoepGroente! past daar goed bij, het eten van groente buiten de avondmaaltijd om staat namelijk centraal.  

Snoepgroente is een campagne die in 2016 is gestart in de regio Noord Veluwe met 6 samenwerkende JOGG gemeenten. Er is destijds een aanvraag gedaan om een korten keten aanpak te realiseren en samen met JOGG regisseurs een lespakket te creëren rondom het eten van groente als tussendoortje.

Jumbo Harderwijk, Basiliek Harderwijk, Hortus Harderwijk en Stadsoogst Harderwijk zijn als supporters/partners verbonden aan JOGG-Harderwijk en onderschrijven het belang van gezondheid onder de jeugd. Hierdoor is er een samenwerking ontstaan die er aan heeft bijgedragen dat kinderen in de gemeente Harderwijk konden meedoen aan de workshops en lessen rondom het thema SnoepGroente. 
Lees meer >>

 

Bijlage / Document Size
JOGG SnoepGroente_DEF.pdf 342.06 kB