Moestuincoach Lotti Erkelens

De natuur is voor mij bron en inspiratiebron. Hoe steviger we daar als mens mee verbonden blijven, hoe meer we kunnen groeien.  En hoe fijn is het als we de kennis van de natuur met het onderwijs kunnen vervlechten zodat onze kinderen dit als automatisch meekrijgen?

Mijn kracht als moestuincoach ligt in het werken met wat er is en vanuit daar de beweging op gang brengen die u als school voor zich ziet. We kijken samen naar de mogelijkheden en ik neem u bij de hand om uw wens om te zetten in het maximaal haalbare resultaat. Ik ben inzetbaar voor draagvlak creëren in de organisatie, maken van een moestuinplan, financieel plan, organisatorisch plan, coördinatie en uitvoering, van gastlessen tot aan structurele begeleiding.

De moestuin leert de kinderen zoveel: zorgen voor, ruimte geven aan, grenzen stellen, doorzetten, voorspoed en tegenslag, samenwerken, onderzoeken, genieten en nog meer. Als we dit nu aandacht geven, plukken we daar al snel de vruchten van!

Deze moestuincoach kunt u inzetten voor:

  • Didactisch werken (met kinderen) 
  • Adviseren (tuin, organisatie, didactiek)
  • PO, VO en MBO

Contact opnemen met deze moestuincoach?
Lottierkelens@gmail.com

Lees ook: De belevenissen van Jong Leren Eten Moestuincoach Lotti >> 
Dat onze Jong Leren Eten Moestuincoaches van alle marken thuis zijn dat blijkt wel weer. Ze worden zelfs gevraagd om op TV te komen vertellen! Voor de zomervakantie hebben op Kindcentrum De Zevensprong in Best opnames plaatsgevonden voor het programma Beestenbrigade van de KRO-NCRV. Onze moestuincoach Lotti was erbij!

Terug naar het menu.