Moestuincoach Sandy Zwaan

Inzetbaar in: heel Zuid-Holland 

"Met ruim 8 jaar ervaring in mijn eigen moestuin (200m2) en in mijn (reguliere) werk als opleidingsco√∂rdinator, vielen de puzzelstukjes samen door mijn IVN opleiding tot moestuincoach! Nu kan ik passie met mijn werkervaring combineren en ook een steentje bijdragen aan een maatschappelijke taak om de jeugd actief kennis te laten maken met Moeder Natuur! Het is geweldig om kinderen mee te nemen in de wereld van planten, dieren en hoe alles met elkaar in verbinding staat. 

Korte lessen met een leuk thema, afhankelijk van seizoen en activiteiten, worden op de jaarplanning van de school afgestemd. Ook is de verdere informatie hierover naar ouders/verzorgers van groot belang, want dan ontstaat er een mooie dialoog over wat het kind heeft geleerd in de moestuin.

Mijn kracht zit in het afstemmen, samenwerken, terugkoppelen en monitoren van alles wat je nodig hebt om het "school moestuinproject" tot een succes te maken. Alles wat je als kind leert, voelt, proeft en beleeft blijft een herinnering voor altijd! Ik draag daar graag mijn steentje aan bij. Maak vrijblijvend een afspraak om eens kennis te maken en ik denk graag mee over nieuwe moestuininitiatieven! "

Ik ben inzetbaar voor:

- Adviseren (tuin, organisatie, didactiek)

- Didactisch werken: Verzorgen van gastlessen voor kinderen/ouders 

- Opzetten en begeleiden van de werkgroep voor moestuinprojecten op basisscholen

- Maken van lesplannen/presentaties/activiteiten over de moestuin 

- Communicatie naar ouders/verzorgers en betrokkenen over de voortgang van het moestuinproject. 

Doelgroep

- Basisschool (vanaf groep 6)

- Kinderopvang (vanaf 8 jaar)

Locatie

De lessen die ik ontwikkel worden bij voorkeur incompany uitgevoerd. In de vertrouwde omgeving van de leerlingen. Ik kan deze lessen verzorgen als gastdocent, maar deze lessen zijn ook prima door eigen docenten te geven op het moment dat dit het beste schikt! 

Contact 

 

>>> Terug naar het hoofdmenu.