27 november a.s.: Kick-off Jong Leren Eten Utrecht

Donderdag, 13 september 2018

We willen allemaal een verschil maken. Maar hoe? Kom naar de Kick-off van Jong Leren Eten Utrecht om netwerkpartners te ontmoeten, kennis te delen en te discussiëren over hoe we, dag in dag uit, kinderen (0-18 jaar) kunnen leren gezonde en duurzame keuzes op het gebied van voeding te maken. En om samen te verkennen hoe dat nog leuker, makkelijker en effectiever kan! Hoe we elkaar kunnen versterken door aandacht te hebben voor zowel gezondheid als natuur & milieu op het gebied van voedseleducatie.

We beginnen de middag met een (h)eerlijke lunch, een mooi moment om alvast kennis met elkaar te gaan maken. Na de lunch starten we met dagvoorzitter Marcel Brosens met het plenaire gedeelte waar we kort stil staan bij het programma Jong Leren Eten in provincie Utrecht. Hierna is het woord aan gastspreker Hugo Kennis, o.a. bekend van 24Kitchen.

Na het plenaire gedeelte gaan we aan de slag met vragen uit de praktijk. We bieden initiatieven uit het veld de mogelijkheid om een vraagstuk te pitchen tijdens de kick-off. Daarna kan in werksessies gewerkt worden aan het vraagstuk, zodat de pitcher en de deelnemers van de werksessies naar huis gaan met inspiratie, concrete ideeën en fijne connecties. Heb je een concreet vraagstuk? Laat het ons dan weten. Er zijn op dit moment nog een beperkt aantal plekjes vrij!

Voor wie
Alle betrokkenen bij voedseleducatie voor 0-18 jarigen in Utrecht; natuur- en milieu professionals, JOGG-regisseurs, gezondheidsprofessionals, vertegenwoordigers uit maatschappelijke organisaties, docenten, medewerkers/managers van kinderdagverblijven, schooldirecteuren, educatieboeren, aanbieders van voedseleducatie, ondernemers, kooklesaanbieders, beleidsmedewerkers & kennisspecialisten rondom voedsel en educatie.

Wanneer & Waar
De locatie is Leerhotel het Klooster te Amersfoort; Leerhotel Het Klooster wordt sinds 2007 gerund door studenten van de Hotelschool van MBO Amersfoort, onder begeleiding van vakkundige instructeurs. Deze unieke samenwerking komt voort uit een gezamenlijke missie van zowel MBO Amersfoort als Leerhotel Het Klooster. Jonge studenten opleiden tot vakmensen!

27 november
12:00 - 17u30
Leerhotel het Klooster, Amersfoort

Ja! Ik schrijf mij in voor de Kick-off!
Stuur deze uitnodiging vooral door aan je collega's en relevante partners!

Provincie
Bijlage / Document Size
Uitnodiging KICK-off JLE Utrecht.pdf 255.77 kB