Brabantse Inspiratiefilm De Eetbare School in première!

Donderdag, 10 december 2020

Gisteren is tijdens het Brabantse Jong Leren Eten Inspiratiefestival de Film ‘De Eetbare School’ gelanceerd.

In de film nemen juf Elske en leerling Lies jullie mee naar allerlei mooie plekken in Brabant waar kinderopvang en scholen met voedseleducatie bezig zijn. De film en de kortere filmfragmenten zijn in eerste instantie bedoeld voor de kinderopvang en het primair onderwijs. Maar ze zijn zeker ook goed bruikbaar voor allerlei andere professionals en beleidsmakers op het gebied van voedseleducatie.

De film mag actief gebruikt, ingezet en gedeeld worden! Je kunt deze inspiratiebron op allerlei manieren inzetten: in gesprek met je collega of met een school omdat je iets met voedsellessen wil gaan doen, in gesprek met de gemeente als het gaat over voedseleducatie en het beleid van de gemeente, tijdens een workshop, presentatie of training die over deze thematiek gaat of als je een netwerkpartner op concrete ideeën wil brengen. Mogelijkheden genoeg!

Jong Leren Eten makelaars Noord-Brabant:
"We hebben genoten van een geslaagd festival en de reacties van de deelnemers op de filmfragmenten waren bijzonder positief. Daar zijn we best trots op!"

Laat je inspireren door onze film!

Laat je inspireren door de deelfilmpjes

 

 

 

Provincie