Haal je kookdiploma in de meivakantie met schoolkok Hanneke Philipsen

Vrijdag, 17 april 2020

Ben je op zoek naar een leuke en vooral lekkere invulling van je meivakantie? Doe mee met de kookworkshops van de Limburgse schoolkok Hanneke Philipsen en behaal zo je kookdiploma. In 6 kookvideo's worden gemakkelijke gerechtjes gemaakt, die snel klaar zijn. In iedere video leer je een andere kooktechniek. Op zaterdag 18 april staat de eerste kookles gepland.

Voor wie is het kookdiploma bedoeld?

Het is bedoeld voor iedereen het leuk vindt om te koken. Bij mijn kooklessen laat ik kinderen vanaf 7 jaar met een schilmes snijden, kinderen vanaf 11 jaar kunnen met een koksmes snijden. Dit zijn algemene richtlijnen. Ieder kind is anders: de een kan zich beter en langer concentreren dan de ander. Laat uw kind altijd onder uw toezicht koken!

Wanneer krijg je je diploma?

Je kunt zelf kiezen welke gerechtjes je wilt maken. Kies er tenminste drie. Maak foto’s terwijl je bezig bent in de keuken en/of van het eindresultaat. Stuur deze foto’s met je naam naar hanneke@deschoolkok.nl.

Je ontvangt dan je digitale kookdiploma met je naam erop in je in-box!

Tip voor ouders:

Als je je kinderen wilt enthousiasmeren om aan de slag te gaan in de keuken, begin dan klein. Laat ze niet meteen een hele maaltijd laten maken. Maar laat je zoon/dochter een eenvoudig gerechtje maken, waarmee ze een succes-ervaring hebben. Zo gaan ze het vanzelf leuk vinden en vragen om vaker te koken.

 

Meer informatie vind je op: https://www.deschoolkok.nl/haal-je-kookdiploma-met-de-scho…/

 

Provincie