Limburg

Jong Leren Eten (JLE) wilt zoveel mogelijk kinderen en jongeren in aanraking laten komen met informatie en activiteiten rondom voedsel/voeding, met als doel dat zij leren om blijvende gezonde én duurzame keuzes te maken.  Wij, Truusje Diepenmaat en Maartje Meessen, doen dit voor Limburg. Je vindt op deze regiopagina de onderdelen waar wij ons mee bezig houden. We hebben ook een eigen website: Jong Leren Eten Limburg. Heb je vragen rond voedseleducatie? Neem dan contact met ons op. 

Inspiratie

  • De Gezonde Basisschool van de Toekomst

    Het project de Gezonde Basisschool van de Toekomst werkt op vier scholen in oostelijk Zuid-Limburg met ouders en leerlingen aan het ontwikkelen van gezond gedrag.

  • Ons Schooltuintje

    Hoe begin je een moestuin op school? Welke stappen moeten ondernomen worden, hoe betrek je zowel het team, de ouders als de kinderen en wat zijn goede voorbeelden om te gebruiken?

  • Gezonde Kinderopvang

    Stichting Kinderopvang Roerstreek ligt in het Midden-Limburgse Roerdalen en biedt sinds 1990 in 5 kindercentra opvang aan bijna 500 kinderen in de leeftijd van 0 tot en met 12 jaar.

Nieuws

Makelaars

Jong Leren Eten organisaties

Legenda

Educatieboer
Gezonde school/ Kinderopvang
Kinderboerderij
GGD
JOGG-Gemeente
NME, Educatieve moestuin
Overig