Jong Leren Eten Zeeland Event op 6 februari 2024!

Schooltuinen
Woensdag, 13 december 2023

Op 6 februari organiseren we het Jong Leren Eten Zeeland Event, een ochtend vol inspiratie, connecties en bruisende energie. En jij, als waardevolle speler binnen Jong Leren Eten, mag niet ontbreken!

Wat gaan we doen?

  • 8:30 uur: We trappen af met een heerlijk gezond netwerkontbijt. Want zeg nou zelf, een dag begint het beste met goed eten, toch?
  • 9:00 uur: We trakteren je op spreker Pierre Wind, oftewel Dokter Food! die ons meeneemt in de waarde van voedseleducatie en gezonde voedingskeuzes in Zeeland. 
  • 9:30 - 11:45 uur: Interactieve rondes voor connecties, het delen van ervaringen en ontdekken en aangaan van nieuwe samenwerkingen.
  • 10:45 uur: Korte pauze om op adem te komen.
  • 11:00 - 11:45 uur: Speciale sessies voor voedingsdeskundigen en moestuincoaches. Voedingsdeskundigen krijgen een boeiende training van Brenda de Haan-Jasperse en Diana Capello, terwijl moestuincoaches alle benodigdheden ontvangen van Marieke Dekker en Debby Boers voor een fantastische start van het schooltuinseizoen.

Waarom zou je komen?
Jij, als cruciale speler binnen Jong Leren Eten, speelt een essentiële rol bij het creëren van voorwaarden en ondersteuning aan alle helpende handjes bij het geven van voedseleducaties als de moestuincoaches, voedingsdeskundigen, diëtisten, koks en klasseboeren. Jouw bijdrage en ervaring zijn voor ons van onschatbare waarde. Door samen te komen, vergroten we niet alleen onze impact, maar openen we ook deuren naar nieuwe kansen en groei.

Details van het Event:

  • Datum: 6 februari 2024
  • Tijd: Ochtendprogramma: 8:30 - 12:00
  • Locatie: Hof Olmenstein, Abbekindersezandweg 21, 4482 PS Goes

Als je erbij wilt zijn, laat het ons alsjeblieft weten door ons aanmeldformulier in te vullen. Voor vragen of extra informatie zijn we bereikbaar via d.boers@ivn.nl.

Tot op 6 februari! Voor een ochtend vol inspiratie, connecties en een gezellig ontbijt!

Provincie