Nieuws
- 1 februari 2023Het Damstede Technasium in Amsterdam-Noord organiseerde een Gezonde Ontbijtchallenge voor 6 brugklassen. De opdracht was het bedenken van een gezond…
- 17 januari 202350.000 leerlingen tussen de 4 en 12 jaar deden afgelopen zomer mee met de Gezonde Smikkelweken en maar liefst 99% van alle BSO-medewerkers geeft aan…
- 12 januari 2023Voor jongeren is het steeds belangrijker om voedselvaardig te zijn: te beschikken over kennis en vaardigheden die het mogelijk maken om te kiezen…
- 5 januari 2023Ieder jaar vindt het evenement Kok in de Klas plaats, onderdeel van het programma Smaaklessen. Leerlingen van groep 6, 7 en 8 gaan bij dit evenement…
- 22 december 20222022 lijkt weer voorbij gevlogen, vind je niet? Hopelijk heb je tijd om terug te blikken naar je ervaringen en inzichten van afgelopen jaar. En…
- 9 december 2022Het Louis Bolk Instituut gaat in samenwerking met het programma Jong Leren Eten, stichting Special Heroes Nederland, het Voedingscentrum en Steunpunt…
- 1 december 2022Heeft jouw vmbo of mbo-klas impact gemaakt met een mooi project of onderzoek op het gebied van Agri & Food, Tuinbouw en Natuur & Leefomgeving…
- 10 november 2022Voor het vierde jaar op rij is de MBO Challenge Voedselverspilling van start gegaan. Dit is een evenement waarbij MBO studenten aan de slag gaan met…
- 13 oktober 2022Gaat jouw basisschool aan de slag gaat met het vergroenen van het schoolplein? En willen jullie hier voedseleducatie aan koppelen? Dan is het Louis…