SnoepGroente! draaiboek en lesmap nu beschikbaar

Wil jij ook het eten van groente bij kinderen in jouw gemeente stimuleren? De campagne SnoepGroente! kan je daarbij helpen!

De JOGG regisseurs uit de regio Noord Veluwe voeren sinds 2016 de campagne SnoepGroente! uit om het eten van groenten bij kinderen makkelijker en leuker te maken. Als basis gebruiken zij een uitgebreide map met lessuggesties over groente voor basisscholen; de zogenaamde Bitemap. Daar omheen organiseren de regisseurs tal van aanvullende activiteiten in samenwerking met lokale NME centra, supermarkten, voedingsdeskundigen, restaurants of bijvoorbeeld pluktuinen. Alle kennis en ervaring die in Noord Veluwe met de SnoepGroente! campagne is opgedaan, is nu gebundeld en overzichtelijk beschreven in een draaiboek voor lokale projectleiders.

Wil je meer weten over SnoepGroente!?
Of aanvullende documenten en lesmap toegestuurd krijgen? Neem dan contact op met de regionale projectleider van JOGG Noord Veluwe Kasper Doesborgh.

Inspiratie
Lees ook het inspiratieverhaal: JOGG Snoepgroente

De uitwerking is een initiatief van JOGG Noord Veluwe in samenwerking met Centrum voor Natuur en Milieu de Hortus en GGD Noord- en Oost-Gelderland en mede mogelijk gemaakt door Jong Leren Eten Gelderland.

Bijlage / Document Size
JOGG NV - SnoepGroente - Draaiboek.pdf 887.61 KB