Voedseleducatie op de Flevolandse kinderopvang: korting op Gezonde Smikkelweken voor BSO

Meisje met wortel
Woensdag, 18 mei 2022

Wil je op de kinderopvang aan de slag met voedseleducatie? Dat kan! Denk aan moestuinieren, voedselbosjes, koken of naar de boer toe. Om dit overzichtelijk te maken heeft IVN Flevoland samen met de Jong Leren Eten makelaars uit Flevoland een flyer opgesteld. Bekijk hier de flyer met leuke tips, inspiratie en aanbod voor de kinderopvang! 

Gezonde Smikkelweken voor de BSO: leuke korting bij inschrijving voor 31 mei!
De eerste weken van de zomervakantie vinden ook de Gezonde Smikkelweken voor de BSO plaats, georganiseerd door Stichting Spoony. Voor regio midden is dit van 11 t/m 15 juli en voor regio noord van 18 t/m 22 juli. BSO locaties met meer dan 20 kinderen kunnen zich aanmelden en ontvangen die week voor maar €25,- vier leuke kook- en speelpakketten om met de kinderen aan de slag te gaan en te gaan smikkelen. Schrijf je voor 31 mei in, want dit groentefeestje wil je niet missen!

Aanvraag Lekker naar Buiten!-bijdrage kinderopvang

Ga je niet aan de slag met de Gezonde Smikkelweken, maar kun je voor andere voedseleducatie activiteiten een financieel duwtje in de rug gebruiken? Op 1 juni en 14 september 2022 kunnen kinderopvang locaties met een Coach Gezonde Kinderopvang weer de Lekker naar Buiten!-stimuleringsbijdrage aanvragen. Kijk hier voor meer informatie over deze bijdrage. Wil je meer weten over de Coach Gezonde Kinderopvang? Kijk dan hier en lees meer over de training ‘Een gezonde start’!

Provincie