Bezoek een (educatie)boer tijdens de jaarlijkse Dutch Food Week van 9 t/m 16 oktober!

Donderdag, 7 oktober 2021

Van 9 tot en met 16 oktober 2021 staat de ‘Dutch Food Week’ (DFW) weer op de kalender. DFW bestaat om de positieve kracht van ons voedsel betekenis te geven in een wereld waarin gezondheid, duurzaamheid en goed leven centraal staan. Met de open vraag ‘Wat eten we?’ nodigt de DFW iedereen uit om hierover met elkaar in gesprek te gaan. In elke klas, bij elk bedrijf en aan iedere keukentafel. Ook educatieboeren organiseren een voedseleducatie evenement op hun bedrijf.

Boeren, ondernemers uit toeleverende en verwerkende industrie, retail, overheid en wetenschappers laten tijdens de DFW zien hoe zij werken aan veilig en gezond voedsel. Veel educatieboeren organiseren tijdens deze week dan ook activiteiten, waaronder extra boerderijlessen, kijkdagen voor leerkrachten en excursies. Een mooie kans om kennis te maken op één van deze prachtige educatieboerderijen en te leren over waar ons gezonde voedsel vandaan komt.

Op deze pagina kun je zien waar bij jou in de buurt een DFW2021 activiteit georganiseerd wordt. Uiteraard geldt voor alle activiteiten bij educatieboeren dat de coronamaatregelen in acht worden genomen.