Coach Gezonde Kinderopvang? Subsidie aanvragen kan weer op 9 oktober!

Dinsdag, 1 oktober 2019

Wil jij moestuinieren, koken of een excursie met je kinderdagverblijf en ben jij coach Gezonde Kinderopvang? De vierde ronde van de subsidieregeling ‘Lekker naar buiten!’ voor de Kinderdagopvang opent vanaf 9 oktober.

Kinderopvangprofessionals die met de train-de-trainercursus Een Gezonde Start zijn opgeleid tot coach Gezonde Kinderopvang kunnen een subsidie van maximaal €500 aanvragen. Deze subsidieregeling kun je als coach gebruiken voor een voeding gerelateerde activiteit met de kinderen. Denk aan spullen voor een moestuin, hulp bij een kookles door een gastdocent of vervoer naar een (kinder)boerderij.

 Stappenplan subsidieaanvraag
1. Aanvragen: via www.eengezondestart.nl/subsidie
2. Toekenning: via een mail met daarin de toekenning dan wel afwijzing van je aanvraag
3. Subsidie: na toewijzing van je aanvraag ontvang je het aangevraagde subsidiebedrag
4. Verantwoorden: beantwoord enkele vragen en upload een foto/filmpje van de activiteit(en).

Kijk hier voor alle informatie over de subsidieregeling.

Geen coach?
Wil je in aanmerking komen voor subsidie maar ben je nog geen coach Gezonde Kinderopvang? In 2020 starten weer nieuwe train-de-trainercursussen 'Een Gezonde Start'. In deze cursus leer je werken volgens de aanpak van Gezonde Kinderopvang, oefen je trainings- en communicatievaardigheden en doe je actief kennis op over leefstijl. Kijk voor meer informatie op www.eengezondestart.nl en meld je aan!