Coach Gezonde Kinderopvang? Vraag nu subsidie aan!

Dinsdag, 15 september 2020

Een lekkere boterhamspread maken, groenten uit je eigen moestuin of een bezoek aan de boerderij. Wil jij samen met de kinderen binnen de kinderopvang of buitenschoolse opvang aan de slag met het onderwerp gezonde en duurzame voeding? Vraag dan een subsidie aan!

Kinderopvangprofessionals die met de train-de-trainer Een Gezonde Start zijn opgeleid tot coach Gezonde Kinderopvang kunnen vanaf 16 september 2020 een subsidie van maximaal €500 aanvragen. Deze subsidieregeling kun je als coach gebruiken voor een voeding gerelateerde activiteit met de kinderen. Denk aan spullen voor een moestuin of hulp bij een kookles. Coaches die de subsidie eerder hebben ontvangen, kunnen met een nieuwe aanvraag een tweede keer gebruikmaken van de subsidieregeling.

Benieuwd wat jij allemaal kunt doen? Ga naar http://www.eengezondestart.nl/subsidie en vraag de subsidie aan!

Geen coach?

Wil je in aanmerking komen voor subsidie maar ben je nog geen coach Gezonde Kinderopvang? In het najaar van 2020 starten nieuwe train-de-trainers Een Gezonde Start. In de tweedaagse training leer je werken volgens de aanpak van Gezonde Kinderopvang, oefen je trainings- en communicatievaardigheden en doe je actief kennis op over leefstijl. Kijk voor meer informatie op www.gezondekinderopvang.nl en meld je aan!