Gratis Kidsweekkrant over duurzaam en gezond eten voor kinderen van 9 t/m 13 jaar

Dinsdag, 10 november 2020

Het Voedingscentrum heeft samen met Kidsweek een krant gemaakt over gezond en duurzaam eten, speciaal voor kinderen van 9 tot 13 jaar. In de krant staan onder andere interviews met kinderen, weetjes, een eetquiz en moppen. Heel leuk om te gebruiken in de klas, neer te leggen in de wachtkamer van je praktijk of om mee te geven na een consult.

Deze speciale krant is gemaakt in opdracht van het Voedingscentrum. Kinderen (9 tot 13 jaar) kunnen hier alles lezen over gezond en duurzaam eten, de Schijf van Vijf en voedselverspilling. Ook doen ze proefjes met zintuigen, leren ze waar eten vandaan komt, kunnen ze aan de slag met gezonde en lekkere recepten en testen ze hun kennis. Want hoe gezond eten kinderen eigenlijk en wat weten zij al over eten?

Deze Kidsweek geeft een introductie in voedselonderwijs en laat zien hoe leuk dat is. Bezoek ook de website van het Voedingscentrum voor meer informatie over voedselonderwijs en de gratis lespakketten.

Hoe vraag je de Kidsweek krant aan?

Professionals met een zakelijk account kunnen de krant bestellen. De besteloptie verschijnt wanneer je bent ingelogd als professional. Heb je nog geen zakelijk account? Vraag deze hier aan.