Nieuwe ronde Lekker naar Buiten!-stimuleringsbijdrage voor de kinderopvang beschikbaar vanaf 15 september!

Dinsdag, 14 september 2021

Wil je samen met de kinderen binnen de kinderopvang of buitenschoolse opvang aan de slag met het onderwerp gezonde en duurzame voeding?  En ben jij coach Gezonde Kinderopvang? Vraag dan de Lekker naar Buiten!-stimuleringsbijdrage aan! Voor de derde keer dit jaar is er budget beschikbaar, deze ronde voor 50 coaches. 

Kinderopvangprofessionals die met de train-de-trainer Een Gezonde Start zijn opgeleid tot coach Gezonde Kinderopvang kunnen vanaf 15 september 2021 een stimuleringsbijdrage van maximaal €500 aanvragen. Deze bijdrage wordt mogelijk gemaakt door Jong Leren Eten en kun je als coach gebruiken voor een voeding gerelateerde activiteit met de kinderen. Denk aan spullen voor een moestuin of hulp van een moestuincoach.

Benieuwd wat jij allemaal kunt doen? Ga naar www.eengezondestart.nl/subsidie en vraag de bijdrage aan! 

Geen coach?
Wil je in aanmerking komen voor stimuleringsbijdrage Jong Leren Eten maar ben je nog geen coach Gezonde Kinderopvang? In het najaar van 2021 worden weer train-de-trainers Een Gezonde Start gegeven. In de tweedaagse train-de-trainer Een Gezonde Start leer je werken volgens de aanpak van Gezonde Kinderopvang, oefen je trainings- en communicatievaardigheden en doe je actief kennis op over leefstijl.  Kijk voor meer informatie op www.gezondekinderopvang.nl.